Skriv ut den här sidan

Välkommen till vår webbplats

Välkommen till Stockholms läns sjukvårdsområde.

Här kan du läsa mer om Stockholms läns sjukvårdsområde och våra verksamheter. Du som söker vård får snabbast hjälp hos din vårdcentral eller husläkare. 

Vård hos oss 

Stockholms läns sjukvårdsområde erbjuder vård i livets alla skeden. Våra mottagningar, kliniker och andra verksamheter är många människors första kontakt med sjukvården.  

Under rubriken Vård hos oss hittar du information om alla typer av vård som vi erbjuder, från avancerad sjukvård i hemmet till äldrevård (geriatrik).

Jobba hos oss 

Stockholmsregionen växer snabbt och all vård hos oss står inför en spännande utveckling. Vill du också få möjlighet att vara med och påverka?

Vi har många meningsfulla, roliga och spännande arbeten med goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom tar vi emot studenter för verksamhetsförlagd utbildning. Välkommen att jobba med oss!

Forskning och utveckling

För att vara säkra på att du får bästa möjliga behandling så arbetar vi ständigt med att utveckla vården. Det gör vi genom att prova nya behandlingsmetoder i olika forskningsprojekt. Läs mer om det under Forskning och utveckling.

Trygg och säker vård

Du ska kunna känna dig trygg hos oss. En viktig del i det är att du känner till vilka rättigheter du har, både som patient och som närstående.

Under rubriken Trygg och säker vård hittar du information om lagar och regler, men också om din delaktighet i vården och hur vi arbetar med patientsäkerhet.

Om oss

Under rubriken Om oss hittar du information om Stockholms läns sjukvårdsområde. Här kan du läsa om vår organisation och ledning samt vårt kvalitetsarbete inklusive arbetsmiljö och miljöfrågor.

Du hittar också pressinformation, kontaktuppgifter till SLSO centralt och informationsmaterial som du är välkommen att ladda ner.

Senast ändrad: 2016-10-07